Szolgáltatás



Fertőtlenítés:

  • Fekvő- és járóbeteg- ellátó egységekben
  • Állattartó telepek
  • Élelmiszer előállító, élelmiszer láncban szereplő egységek
  • Árvízi
  • Lábbelik
  • Gépjárművek
  • Hulladéktárolók, szemétleöntők és szellőzőrendszerek



Kártevőmentesítés:

  • Rovarirtás
  • Permetezés
  • Aeroszol/ Ködképzés
  • Porozás
  • Füstképzés
  • Párologtatás
  • Mérgezett csalétek alkalmazása
  • Szúnyogtenyésző helyek kezelése
  • Rovarnövekedést szabályozó vegyületek
  • Rovarfogók alkalmazása
  • Ragasztó hatású készítmények
  • Rovarriasztó szerek
  • Hálózás
  • Légi csípőszúnyog –irtás szervezése- módszertana
  • Rejtett életmódú és a repülő rovarok ártalmának megelőzése
  • Rágcsálóirtás
  • Vegyi módszerek
  • Fizikai-mechanikai módszerek
  • Egyéb eljárások



Növényvédelem:
Egyéb szolgáltatások:

  • HACCP tervkészítés és tanácsadás
  • HACCP igazolási eljárás
  • Technológiai és higiéniai tervezés
  • Szakmai konzultáció
  • Higiéniai szemlék vezetése
  • Üzemeltetéssel kapcsolatos ügyintézés
  • Jogszabály figyelés
  • Felkészítés szabványos irányítási rendszerek kiépítésére, tanúsítás megszerzésére
  • Szervezet és működésfejlesztési szaktanácsadás
  • Működő irányítási rendszerek támogatása
  • Tanácsadói szolgáltatások
  • Oktatás. ( közegészségügyi élelmiszerhigiéniai minimumtanfolyam )
  • Gyártmánylap és anyaghányad nyilvántartás készítés
  • Kapcsolattartás az élelmiszer ellenőrző szakhatóságokkal
  • Foglalkozás- egészségügyi szakellátás ( helyszínen )
  • Munkahelyi kockázatelemzés
  • munkavédelmi oktatás
  • tűzvédelmi dokumentációk szabályzatok
  • tűzvédelmi oktatás



Szakterületeink:

  • ISO 9001:2000, Minőségirányítási Rendszer
  • ISO 22001, Élelmiszerbiztonsági irányítási Rendszer
  • ISO 14001, Környezetközpontú Irányítási Rendszer
  • HACCP, Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pontok
  • MEBIR, Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer
  • Kockázatbecslés
  • Tűzvédelem